Enoturisme

Mas Foraster és un Celler familiar situat a la vila ducal de Montblanc (D.O.Conca de Barberà), rodejat per vinyes i muntanyes i ubicat dins la "Ruta del Cister".La família Foraster conrea les seves vinyes des de fa més de 150 anys, i des del 1998, elabora el seu propi vi Josep Foraster.


De les seves oliveres obté l'Oli Josep Foraster Verge Extra-Categoria Superior- (varietat arbequina) mitjançant l'extracció en fred.
També elaborem conjuntament amb "Suc de Vida" el MOST TREPAT.

  • Horari de venda: De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h.  Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:00 h.
  • Horari de visites i degustació: De dilluns a divendres: a les 10:00, 11:00, 13:00, 16:00 i 18:00 h. Dissabtes, diumenges i festius: a les 10:00, 11:00 i 13:00 h.
. Per a donar una millor atenció, és necessari concertar les visites.

Tancat: 1 de gener, 8 de setembre, 25 i 26 de desembre.


Et proposem….

VISITA al CELLER

Començarem observant les vinyes per entrar a continuació al Celler, on s'explica tot el procés d'elaboració dels nostres vins (recepció de verema, producció, criança i embotellat), i on tot seguit, ens dirigirem a l'entrada-museu ,on s'exposen objectes utilitzats per al cultiu de la vinya fa més de 100 anys i exposició itinerant d'obres d'art.  Abans de finalitzar la visita, a la sala de cates tastarem un parell de vins Josep Foraster.  Preu :  3 €/persona.  

Altres: Es poden fer altres tipus de visites i cates amb més vins, prèvia sol.licitud.
També hi ha la possibilitat de venir a veremar, prèvia demanda.

+ info: Mas Foraster- jf@josepforaster.com - Tel. +34 977 860229
   
ESMORZAR - MARIDATGE

A les 10 h començarem disfrutant d'un esmorzar de pagès, amb productes típics de La Conca de Barberà (pa amb tomàquet amanit amb el nostre oli d'olives arbequines Verge Extra, botifarra blanca i negra, llonganissa seca, formatge, olives i fruits secs (ametlles, avellanes i panses) , tot maridat amb 2 vins Josep Foraster. A continuació, a les 11 h farem la visita guiada al celler.  Preu : 12 € + iva/persona    Nens amb el nostre Most Trepat : 6 € + iva

+ info: Mas Foraster - jf@josepforaster.com - Tel. +34 977 860229
   
ETIQUTES PERSONALITZADES

Personalitzem les ampolles de vi per a celebracions familiars i d'empreses (casaments, aniversaris, jubilacions, regals, ...)

+ info: jf@josepforaster.com Tel. 977.860.229
   
ALTRES ACTIVITATS per a FAMILIARS i AMICS

Oferim la possibilitat de regalar al nostre "amic invisible" i familiars una visita guiada, esmorzar-maridatge i lots de vins. 
També portem el vi a casa. 
Poden venir a veremar, prèvia sol.licitud.+ info: Mas Foraster - jf@josepforaster.com - Tel +34 977 860 229
   
ESPAIS per a EMPRESES,...

Cedim espais a empreses per a reunions de treball, complementat amb la visita a les vinyes i al celler, amb el maridatge dels nostres vins.

+ info: jf@josepforaster.com Tel. 977 860 229
   
CONSORCI VINYA-CELLER-MASIA

Formem part del segell de qualitat VINYA-CELLER-MASIA.

+ info: www.vinyacellermasia.net
   
BENVINGUTS a PAGÈS 2017

Des del 2016 formem part d'aquest projecte de la Generalitat de Catalunya i organitzat per la Fundació Alícia. 
El Celler Mas Foraster participa a la campanya BENVINGUTS A PAGÈS a celebrar el 3, 4 i 5 de juny. El Celler t'aproparà a l'elaboració dels vins JOSEP FORASTER: Passejada per les vinyes, visita guiada al celler (sala de recepció, elaboració, envelliment), exposicions d'eines antigues utilitzades al camp , obres d'art i tast de vins.Els nens tastaran el nostre Most Trepat.  T'ESPEREM !(www.benvingutsapages.cat) 


+ info: www.benvingutsapages.cat
   
MUSI-CATA

Concerts de música en viu (jazz, clàssica, cantautors. havaneres, gospel,...) complementat amb la visita a les vinyes, al celler i maridat amb els vins i cava Josep Foraster.

+ info: jf@josepforaster.com tel. 977 860 229
   
PREMI CÈSAR MARTINELL a l'ECEL·LÈNCIA ENOTURÍSTICA per a CELLERS i COOPERATIVES

En el marc de la XIII Nit de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), el nostre Celler ha obtingut el Guardó a l'Excelència Enoturística.

+ info: Mas Foraster - jf@josepforaster.com - tel. +34 977 860229
   

A la Conca de Barberà hi ha restaurants i allotjaments rurals que ofereixen un molt bon servei. Si vols fer una ruta per les nostres terres i cerques allotjament, o gaudir d’un bon àpat maridat amb vins Josep Foraster, contacta’ns i et facilitarem algunes possibilitats.

Alguns links de possible interès per la vostra visita....

Turisme Conca de Barberà:

www.concadebarbera.info

Turisme Montblanc:

www.montblancmedieval.cat

Esports d'aventura:

www.dracactiu.com

REUS AIRPORT TRANSFER

www.ziptransfers.com/airport/reus

Celler Mas Foraster

www.josepforaster.com

PACK TURISME (enllaç)

COM ARRIBAR

 
     
ir a Pack Turismo Ver Mapa  
info@josepforaster.com - MAS FORASTER / Camí­ de l´Ermita de Sant Josep, s/n / 43400 - MONTBLANC / Tlf. 977860229 / FAX 977875037